1. Varmista, että sinulla on voimassaoleva järjestyksenvalvojakortti/ vartijakortti ja LAITA SIITÄ KUVA MOLEMMIN PUOLIN liitteeksi sähköpostiin (mail@ykkosjarkkarit.com). Ykkösjärkkärit järjestää sännöllisesti perus-, kertaus- ja lisäkoulutuksia järjestyksenvalvojille sekä huolehtii luontaisetuina oman henkilöstönsä koulutuksista. Jos Jv-korttisi ei ole voimassa, saat tarvittavan lisäkoulutuksen meiltä.

2. Laita em. sähköpostiin liitteeksi myös mahdollinen CV:si ja/tai kerro itsestäsi sekä turvallisuusalaan liittyvistä työtehtävistäsi muutaman rivin verran (jos moisia sattuu olemaan).

3. TÄYTÄ TYÖSOPIMUSPOHJA (linkki alla) ja laita myös se mailisi liitteeksi (helpoin vaihtoehto printata, allekirjoittaa ja laittaa valokuva paperista sähköpostin liitteeksi).

https://1drv.ms/w/s!AlhvmzAhWqe9jVvoRBWmXj_b86JN?e=PnDLRv


4. Palkanmaksua varten: LÄHETÄ HENKILÖKOHTAISET TIETOSI (nimi, osoite ja tilinumero) SÄHKÖPOSTILLA MOLEMPIIN PALKANMAKSUOSOITTEISIIMME (ykkosjarkkarit@app.fennoa.com ja tiina@talouspalvelua.fi) - JA LAITA LIITTEEKSI SÄHKÖINEN VEROKORTTISI.

5. Sovi henkilökohtainen tapaaminen kanssamme