Vartiointipalvelut lyhytkestoisiin ja tarvittaessa myös nopeisiin toimeksiantoihin.

Järjestyksenvalvojat yleisö- ja yksityistilaisuuksiin.

Erikoisosaamisella bonustetut ammattilaiset myös vaativiin toimeksiantoihin.

Ykkösjärkkärit kouluttaa järjestyksenvalvojakoulutukset omissa tiloissaan - mutta tarvittaessa myös esimerkiksi tapahtumapaikalla (esim. konsertti-/ näyttelyalueella). Kerää joukko motivoituneita opiskelijoita ja pyydä tarjous Ykkösjärkkäreiltä.Poliisin resurssit ovat nykyisin entistäkin rajallisemmat - syystä tai toisesta: Monet yksittäiseen kansalaiseen kohdistuneet rikokset jäävät valitettavasti käytännössä kokonaan selvittämättä jo pelkästään tehtävien priorisoinnin takia.

Ykkösjärkkäreiltä saatat löytää avun myös tilanteisiin, joihin eivät muut pysty: Esimerkiksi etsivä - ja tutkintatehtävät, joihin et ole saanut apua viranomaisilta.

Huom: Hankala ja hengenvaarallinen tilanne saattaa nykyisin kohdata ketä tahansa missä tahansa: Ykkösjärkkäreiltä saat todellisen turvallisuuspaletin ryhmälle kuin ryhmälle mittatilaustyönä ja nimenomaan ryhmän erityistarpeita vastaavana toteutuksena.

Puuttuuko paletistasi turvallisuusjohtaja tai turvallisuuspäällikkö - tai tapahtuman turvallisuuspuoli muuten vaan on hakusalla?

Ykkösjärkkärit Oy:llä on turvallisuusalan rajoittamaton elinkeinolupa ja ennenkaikkea osaamista vaativiinkin turvallisuussektorin johtotehtäviin.

Myös konsultointi- ja asiantuntijapalvelut Ykkösjärkkäreiltä.