Festareille ja kesän juhlatilaisuuksiin työn merkeissä?

Ykkösjärkkärit tarjoaa valmiit turvallisuus- ja narikkatoiminnot yleisötilaisuuksiin: Järjestyksenvalvonta, vartiointi ja tapahtuman tarvittavat oheistoiminnot (tarvittaessa myös kohdesuojaus ja ensiapu). Turvallisuussuunnittelu ja - johtaminen kuuluvat kuvioon itsestäänselvyytenä.

Pystymme myös kouluttamaan valmiita henkilöstöryhmiä toimimaan turvallisuustehtävissä . Järjestyksrenvalvojakoulutus voidaan tarvittaessa järjestää lyhyelläkin varoitusajalla - vaikkapa suoraan pelipaikalla tapahtuman mukaiseksi räätälöitynä.

Kerää opiskelijaryhmä (10 - 40 henkilöä), ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Lisätietoja yrityksestä, yhteystiedot ja tiedustelut kotisivujen kautta:

www.ykkosjarkkarit.com

Duunia tarjolla ja monta rautaa tulessa: Kesät -22 ja -23 olivat vasta Ykkösjärkkärit Oy:n historian ensimmäiset, mutta tarjosi jo mahtavan kattauksen erilaisia yleisötapahtumia.

Kesän -234aikataulu päivittyy koko ajan: Vielä ehdit mukaan mielenkiintoisiin työtehtäviin esimerkiksi festivaalien ja kesätapahtumien merkeissä. Huom: Kesätapahtumissa ja festivaaleilla löytyy usein työtehtäviä myös niille, joilla ei ole jv-korttia (rakennus- ja purkutehtävät jne).

Laita infoa itsestäsi kotisivujemme ohjeiden mukaisesti. Edellytämme sinulta: Voimassa olevan Jv-kortin ja tasapainoisen sekä painetta sietävän luonteenlaadun.

Tarjoamme: Kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työkaverit ja mielenkiintoiset työtehtävät.

Ps. Järjestyksenvalvojan peruskurssi mahtuisi vielä tälle keväälle: Jos sinulla on 10-40 henkilön valmis ryhmä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Lisätietoja kotisivuiltamme (www.ykkosjarkkarit.com) tai suoraan luurilla 0449867349


Ilmoittautuminen tapahtumiin -24:

Työtunnit tähän:

Tapahtumailmoitukset jatkossa suoraan pelipaikalta linkistä:

https://forms.gle/NgWjzTbLCWgTF5gPA

Esimies: Ykkösjärkkärit-raportti jokaisen työvuoron jälkeen linkistä:


Jos jotain sattuu työtehtävissä, vakuutusnumeromme on:

351-1079431-T

Uudet verokortit sähköpostin liitteenä suoraan osoitteeseen:

ykkosjarkkarit@app.fennoa.com