Duunia tarjolla ja monta rautaa tulessa: Ykkösjärkkärit tarvitsee riveihinsä lisää järjestyksenvalvojia jo tulevana viikonloppuna (koripalloilun nuorten Pm-kisat Kisakalliossa Lohjalla ja Weekend-festivaali Hämeenlinnassa - ja taitaapa olla vielä jotain muutakin).

Edellytämme sinulta: Voimassa olevan Jv-kortin ja tasapainoisen sekä painetta sietävän luonteenlaadun.

Tarjoamme: Kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työkaverit ja mielenkiintoiset työtehtävät (lista päivittyy koko ajan).

Lisätietoja kotisivuiltamme (www.ykkosjarkkarit.com)

Huom! Työtunnit merkataan suoraan allaolevan linkin kautta heti työvuoron jälkeen:


Ilmoittautuminen työtehtäviin kesän -22 yleisötapahtumiin allaolevasta linkistä:

Ykkösjärkkärit Oy hakee riveihinsä järjestyksenvalvojia tulevan kesän yleisötapahtumia varten: Tehtävälistallamme on tällä hetkellä jo noin 30 erilaista toimeksiantoa, joihin tarvitsemme oman henkilöstömme lisäksi muutamia sopivia henkilöitä.- Edellytämme hakijalta tasapainoista luonnetta ja mielellään aiempaa kokemusta järjestyksenvalvontatehtävistä.

Pystymme kouluttamaan perus,-kertaus- ja lisäkoulutukset itse, joten henkilöstömme kortit ja pätevyydet pysyvät ajan tasalla ihan oikeasti - eikä pelkästään paperilla. Ykkösjärkkäreillä on turvallisuusalan rajoittamaton elinkeinolupa ja ainutlaatuinen erityisosaaminen jo yrittäjien koulutus- ja ammattitaustojen takia. Edellytämme työntekijöiltämmekin poikkeuksellisen vahvaa ammattiosaamista, jotta pystymme olemaan nimemme veroisia.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, hyvän palkkauksen sekä työn ohessa mahdollisuuden esimerkiksi huippuartistien esiintymisten seuraamiseen konserttiyleisöjen turvaamisen ja valvonnan ohessa.

Ota yhteyttä yhteydenottokaavakkeen kautta tai puhelimitse 0405747613 tai 0449867349).

www.ykkosjarkkarit.com